Barcelona otti maanantai-iltana 4-1-voiton Huescasta ja nousi La Ligassa vain neljän pisteen päähän sarjakärki Huescasta (lue raportti ottelusta). Mestaruustaistelusta on muodostumassa erittäin jännittävä, kun kärkikolmikko mahtuu 11 kierrosta ennen sarjan päätöstä vain kuuden pisteen sisälle.

Ottelussa nähtiin kuitenkin ehkä yksi koko kauden pahimmista maalipaikan hukkamisista. Barcelonan johtaessa ottelua 3-1, petasi Daniel Escriche 58. minuutilla täydellisen avopaikan Rafa Mirille. Huescan hyökkääjällä oli maaliin matkaa vain reilu metri eikä edessä ollut ketään. Rafa Mir ei kuitenkaan puskenut palloa maaliin, vaan nosti sen rinnallaan yläriman yli.

Tilannetta kuvaillaan La Ligan YouTube-kanavan englanninkielisessä selostuksessa ”kauden maalipaikan hukkaamiseksi”. Tilanteen voi katsoa sarjan julkaisemasta ottelukoosteesta ajassa 0:58 eteenpäin. Koostevideoon pääsee tästä linkistä.

Koosteen katsomista voi suositella muutenkin, sillä ottelussa nähtiin todella komeita maaleja. Barcelonan neljästä maalista kolme syntyi rangaistusalueen takaa, ja etenkin Lionel Messin avausmaali oli erittäin näyttävä. Myös Jordi Alban ylärimalaukaus näkyy klipissä. Rafa Mirkin onnistui avausjakson lopulla maalinteossa rangaistuspotkusta, joka koosteen perusteella tuomittiin erittäin kevyesti.

LMFAOOOOOOO RAFA MIR JUST DEFENDED THAT GOAL FOR US BETTER THAN LENGLET 😭