Liverpool ja Atlético Madrid pelaavat parhaillaan Mestarien liigan neljännesvälierien toista osaottelua Anfieldilla. Tilanne on puoliajalla kotijoukkue Liverpoolille 1-0. Tällä tuloksella edessä olisi jatkoaika.

Atlético de Madrid

@atletienglish
⏱ 45'+ [ 1-0 ] ⏸ We reach HT at Anfield.

⚽ #LFCAtleti
⭐ #UCL | 🔴⚪ #AúpaAtleti

Atlético aloitti ottelun pirteästi, ja se loi hyvän maalipaikan jo heti alussa. Diego Costan laukaus viuhui kuitenkin hieman etutolpasta ohi. Liverpool otti kuitenkin alun jälkeen ottelun hallinnan itselleen, ja paine vieraiden boksissa alkoi kasvamaan.

Liverpool pyrki hyökkäämään laitojen kautta, ja se viljelikin paljon keskityksiä varsinkin oikealta laidalta. Reilun puolen tunnin jälkeen Roberto Firmino oli viedä kotijoukkueen johtoon, mutta Jan Oblakin loistava reaktiotorjunta pelasti vieraat.

Kotijoukkueen kova painostus tuotti lopulta tulosta 43. minuutilla. Alex Oxlade-Chamberlainin keskitys löysi Georginio Wijnaldumin, joka puski pallon takakulmaan Oblakin ulottumattomiin. Hollantilainen jäi merkkaamatta vieraiden puolustukselta täysin, ja hän sai puskea pelivälineen verkkoon aivan rauhassa.

Avausjakson maalipaikat kirjattiin kotijoukkueelle lukemin 11-3. Pallonhallinta oli myös Liverpoolilla 63-prosenttisesti.