Jalkapallomaailman katseet suuntautuvat tänään kohti Old Traffordia, kun Mestarien liigan kenties suurin voittajasuosikki Barcelona vierailee Manchesterissa. Barcelonan taival on katkennut kolmena vuotena peräkkäin puolivälieriin, mutta nyt se janoaa Manchester Unitedin kellistämistä ja välieräpaikkaa.

Barcelonan kokoonpanossa nähdään suurimmat tähdet Lionel Messistä ja Luis Suárezista lähtien. Gerard Piqué myös palaa entiselle kotistadionilleen. Ousmane Dembélé on toipunut pelikuntoon, mutta aloittaa vaihtopenkillä.

Manchester Unitedin kokoonpanossa nähdään vähemmän pelanneista pelaajista Diogo Dalot, Scott McTominay ja Fred. Ander Herrera, Alexis Sánchez, Nemanja Matic ja Eric Bailly ovat loukkaantumisten vuoksi poissa kokoonpanosta.

Manchester United

@ManUtd
🚨 Your #MUFC team to face Barcelona 🚨

#UCL

Ebenezer Anokwah

@pachanga1978ea
Manchester United XI to play Barcelona: De Gea, Young, Smalling, Lindelof, Shaw, Dalot, McTominay, Fred, Pogba, Lukaku, Rashford.

Barcelona XI vs United: Ter Stegen, Semedo, Pique, Lenglet, Alba, Busquets, Arthur, Rakitic, Coutinho, Messi, Suarez #MUFCBarca

Ottelu Manchester United-Barcelona alkaa kello 22, ja on nähtävissä C Moren kanavilla. C More televisioi myös samaan aikaan pelattavan Ajax-Juventus -ottelun.