Manchester Unitedista joulukuussa kenkää saanut José Mourinho on antanut oman ennustuksensa koskien Mestarien liigan pudotuspelejä. Portugalilainen uskoo, että finaalissa kohtaavat tämän sukupolven kaksi suurinta supertähteä Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo, eli toisin sanoen Barcelona ja Juventus.

– Juventus ja Barcelona ovat Mestarien liigan kaksi suurta voittajasuosikkia, vaikka mukana ovatkin myös englantilaisjoukkueet, Ajax ja Porto, Mourinho totesi France Pressin haastattelussa.

– Kaikki puhuvat Ronaldosta ja Messistä, mutta minä puhun mieluummin Juventuksesta ja Barcelonasta. Maailma keskittyy yksilöihin, mutta minä tulen aina olemaan jalkapallovalmentaja, ja jalkapallo on edelleen joukkuepeli.

Bianconeri ja Blaugrana. Heillä molemmilla on kokemusta, lahjakkuutta ja erityinen pelaaja. Tavallisesti erityisten pelaajien joukkueista on tapana tulla parempia.

56-vuotias Mourinho on itse voittanut Mestarien liigan kahdesti, kaudella 2003-2004 Portossa ja kaudella 2009-2010 Internazionalessa. Miehellä ei olisi mitään sitä vastaan, jos joskus kohdalle osuisi vielä kolmaskin voitto, mutta valmennustöihin hän ei aio ennen kesää palata.

[readmore from=Mourinho-Jose]

– Haluan palata Mestarien liigaan pian, mutta joskus pitää oppia voittamaan myös muita asioita. Kun saavuin Manchester Unitediin vuonna 2016, emme olleet Mestarien liigassa, joten minun piti voittaa Eurooppa-liiga. Jos voisin voittaa Mestarien liigan kolmannen kerran, se olisi suurenmoista, mutta ei kolmas Eurooppa-liigan voittokaan hassumpaa olisi, Mourinho kuittaa.

– Haluan löytää uuden seuran kesällä, kesäkuussa uutta kautta varten. Tiedän tarkalleen, mitä en halua, ja siksi olen jo hylännyt kolme tai neljä tarjousta. Tiedän myös mitä haluan: en tarkoita seuran nimeä, vaan työtapaa ja vastuuta. Sitä odotan, portugalilainen sanoi äskettäin BeIN Sportsille.

Lähde: AS