”Real Madrid on aina erityinen” – Mestarien liiga -parin molemmat puolet nähnyt legenda odottaa jo keskiviikkoa

© Kuva: Getty Images

Real Madrid kohtaa keskiviikkona Ajaxin Amsterdamissa, Mestarien liigan playoff-ottelussa. Sekä Los Blancosin, että illan isäntien paidassa kyseisen kilpailun voittanut Clarence Seedorf avasi näkemyksiään asetelemasta Marcalle.

– Real Madrid on suosikki, sillä se on hallitseva mestari, ja omaa valtavan kokemuksen Mestarien liigasta. Se ei tietenkään tarkoita, että joukkue 100-prosenttisella varmuudella voittaa jälleen, mutta näissä kuvioissa Real Madrid on aina erityinen.

Hollantilainen avasi Ajaxin joukkuetta hieman Frenkie de Jongia ja Matthijs de Ligtia laajemmalta.

Dusan Tadic, Klas-Jaan HuntelaarHakim Ziyech, Kasper Dolberg…siinä muita tärkeitä nimiä. Real kohtaa nyt joukkueen, joka ei ole yltänyt tähän saakka moniin vuosiin. Ajax uskoo voivansa kaataa heidät juuri nyt, osin motivaation puutteen vuoksi – Real on jo valloittanut kilpalun niin monesti.

Udeltaessa suosikkia tämän vuoden Mestarien liigan voittajaksi, Seedorf on varovainen.

– On ehkä vielä vähän varhaista veikkailla sitä. Viime vuosien menestystä ajatellen Liverpool voisi olla yksi ehdokkaista. Vaikka alkuvaihe tässä kilpailussa ei ole sujunut täysin odotetusti, heillä menee Valioliigassa todella hyvin. Juventus saattaa myös yltää finaaliin. Atlético, PSG, Bayern München, Manchester City, Barcelona… kaikki niistä voivat voittaa.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää