Xavi on paljastanut surevansa entisen joukkuetoverinsa Lionel Messin puolesta, koska hän joutui jättämään Barcelonan, vaikka ilmoitti haluavansa jäädä seuraan.

Messin ilmaissiirto Paris Saint-Germainiin vahvistettiin tiistaina – vain muutama päivä sen jälkeen kun argentiinalainen oli jättänyt jäähyväisensä Barcelonalle 21 menestyksekkään vuoden jälkeen.

LUE MYÖS: Barcelona-legenda: Tekee kipeää nähdä Lionel Messi PSG:n paidassa – ”Seuran täytyy toipua tästä siirrosta”

34-vuotias sanoi tehneensä kaikkensa sen eteen, että hän olisi voinut pidentää sopimustaan ja jäädä Camp Noulle. Tämä ei kuitenkaan ollut mahdollista, mikä harmitti myös Xavia.

[readmore from=Messi-Lionel]

– Olen niin surullinen Leon puolesta. On sääli, että hän ja seura eivät löytäneet ratkaisua. Tiedän, että Leo halusi jäädä, mutta lopulta asiaa ei saatu selvitettyä, harmitteli Xavi The Timesin haastattelussa.

– Ainoa asia, jonka voin nyt sanoa on se, että tulen kaipaamaan häntä paljon. Minun on vaikea kuvitella Messiä muussa kuin Barcelonan paidassa.

– Tämä on surullista Leon kannalta – varsinkin kun näimme, miten tunteellinen hän oli lehdistötilaisuudessaan Camp Noulla – mutta myös FC Barcelonan kannalta.