Lionel Messin nykyinen sopimus Barcelonan kanssa päättyy kesäkuun lopussa, ja huhumylly on ollut viemässä supertähteä muiden muassa Paris Saint-Germainiin. Viime viikolla brasilialaislähde kertoi, että PSG olisi tarjonnut Messille kaksivuotista sopimusta.

Nyt AS kertoo, ettei argentiinalainen kuitenkaan ole ranskalaisseuran prioriteettilistan kärjessä. Ranskalainen L’Équipe komppaa näkemystä, vaikka uskookin Messin edelleen olevan sen tähtäimessä.

Lehtien tarjoama selitys asioiden järjestykselle on helppo nimetä; Kylian Mbappé. 22-vuotiaan sopimus PSG:n kanssa on voimassa kesään 2022, mikä ei ole pariisilaisille riittävän varma tilanne. Komeetan sitominen seuraan pidemmäksi aikaa ajaa Messin tavoittelun ohi.

Mbappén arvo on valtava, jo pelkästään rahassa mitattuna. Se, että hänen mahdolliset siirtosummansa hipovat taivaita, selittyy kovalla suorittamisella. Hyökkääjä täytti 22 vuotta joulukuussa, mutta on jo ehtinyt esiintyä Ranskan A-maajoukkueessa 42 kertaa. Näissä peleissä maaleja on syntynyt 16, ja matkaan tarttunut muun muassa maailmanmestaruus.