Barcelona juhli lauantaina Copa del Reyn voittoa, kun se päihitti Athletic Bilbaon kilpailun loppuottelussa murskaavin 4-0-lukemin (lue otteluraportti).

Lionel Messi loisti Sevillassa pelatussa finaalissa, tehden kaksi maalia toisella puoliajalla. Ottelun jälkeen argentiinalaistähti ylisti joukkueensa saavutusta.

– Copan voittaminen oli todella haastavaa. Meidän oli kärsittävä monessa ottelussa. On aina hienoa voittaa pokaali. Olen todella iloinen tämän ryhmän puolesta, koska he ansaitsivat hieman onnellisuutta, kertoi Messi Sportin mukaan.

– On todella erityinen asia olla kapteeni tässä seurassa, jossa olen viettänyt koko elämäni, ja on hyvin erityistä voittaa Copa. Tämä on hyvin erityinen Copa minulle, ja se että sain nostaa tämän pokaalin ilmaan.

[readmore from=Messi-Lionel]

Copan voitto ei kuitenkaan Messille riitä, vaan hän haluaa Barcelonan taistelevan kauden loppuun saakka myös La Ligan mestaruudesta. Joukkue on tällä hetkellä kahden pisteen päässä piikkipaikalla olevasta Atlético Madridista.

– Tämä on ollut erittäin vaikea kausi meille, joten on tärkeä päästä juhlimaan tätä pokaalia ja jatkaa La Ligan mestaruudesta taistelemista, jatkoi Messi.

– Tämä on ollut erilainen kausi; siirtymä, jolloin monet nuoret pelaajat ovat tulleet sisään joukkueeseen. Tämän vuoden puolella joukkue on vahvistunut ja palkkioksi siitä saimme tämän pokaalin, mutta La Ligan voittoon on vielä matkaa. Ennen kauden loppua tapahtuu vielä paljon asioita.

LUE MYÖS: