Lionel Messi ja Neymar pelaavat vielä samassa seurassa, mutta eivät Paris Saint-Germainissa vaan Barcelonassa, uskoo brassihyökkääjän entinen agentti.

Messiä on yhdistetty vahvasti Neymarin luokse Pariisiin kuluvan kauden aikana. PSG-tähden entinen edustaja Andre Cury pitää kuitenkin todennäköisempänä kuviota, jolla Neymar palasi kesällä Camp Noulle seurapresidentti Joan Laportan virkaanastumisen ansiosta.

LUE MYÖS: Toimittaja: PSG optimistinen Leo Messin hankinnan suhteen

– Olin Barcelonassa 10 vuoden ajan. Tunnen kaupungin kuin omat taskuni. Olisin hyvin onnellinen nähdessäni Neymarin siirtyvän takaisin Barcelonaan, Neymarin ex-agentti kertoi El Litoralille.

– Barcelonan ovi on Neymarille avoinna. Seuran fanit tietävät, että hän teki virheen. Hän jopa itse tajusi sen myöhemmässä vaiheessa.

[readmore from=Barcelona]

– Kaksi vuotta sitten Neymar pyysi minulta paluuta Barcelonaan. Yritimme saada hänet pois Pariisista ja pääsimmekin todella lähelle, mutta joidenkin yksityiskohtien takia siirto ei toteutunut.

– Laporta on ainoa, joka voi tuoda Messin ja Neymarin takaisin yhteen. Messi ei jätä Barcelonaa – hän päätti, että hänen historiansa on Barcelonassa ja olen tästä hyvin perillä.

– Neymar ja Messi pelaavat vielä yhdessä, mutta eivät Pariisissa, vaan Barcelonassa.