Barcelonan puheenjohtajavaalien voittajasuosikki Joan Laporta tietää, että Lionel Messin perässä ovat tällä hetkellä kaikki seurat, joilla on häneen varaa.

Argentiinalaistähden tulevaisuus on yhä auki, sillä hänen jättisopimuksensa talousvaikeuksista kärsivässä Barcelonassa päättyy ensi kesänä. Messi, 33, olisi halunnut jättää Barcelonan viime kesänä, mutta silloinen seurajohto esti hänen aikeensa.

[readmore from=Barcelona]

Siirtohuhuissa Messiin on yhdistetty Lähi-Idästä rahoitetut Manchester City ja Paris Saint-Germain. Laporta uskoo, että hänellä olisi voittaessaan hyvä sauma pitää Messi Kataloniassa, mutta hän tietää, että Barcelona joutuu kilpailemaan kapteeninsa allekirjoituksesta jalkapallon talousmahtien kanssa.

– Siitä ei tule helppoa, sillä hän saa tarjouksia seuroilta, joilla ei ole puutetta rahasta, koska niillä on joko pohatta tai valtio tukenaan, sanoi Laporta Marcan mukaan.

– Messin on todella hyvä olla täällä, olen vakuuttunut siitä. Hän rakastaa Barcelonaa, ja nautin siitä rehellisyydestä, jolla hän on aina puhunut minulle.