Leo Messin sopimus Barcelonan kanssa päättyy ensi kesänä.

33-vuotias Messi saa neuvotella vapaasti muiden seurojen kanssa sopimuksesta vuodenvaihteessa, eli noin kuukauden kuluttua.

Vielä ei tiedetä, aikooko Messi jatkaa uraansa Barcelonassa, mutta tällä hetkellä se näyttää varsin epätodennäköiseltä.

Messin kanssa vuosikausien ajan Argentiinan A-maajoukkueessa pelannut Pablo Zabaleta otti kantaa entisen joukkuetoverinsa tulevaisuuteen A Diarion haastattelussa. Zabaleta lopetti uransa kesällä.

– Emme koskaan voineet kuvitella, että Messin ja Barcelonan välinen suhde ajautuisi tällaiseksi. Barcelona on vaikeassa tilanteessa ja Messin tulevaisuus on kysymysmerkkejä täynnä. Siihen on monta erilaista syytä, miksei Messi ole tällä hetkellä onnellinen.

– Messi on onnellinen pelikentällä. Hän on voittaja ja hyvin kilpailuhenkinen pelaaja, joka haluaa vain kaikkea parasta Barcelonalle. Toivon sydämestäni, että hän löytää jälleen onnellisuuden – oli se sitten Barcelonassa tai jossain muualla, Zabaleta totesi.

Urallaan yli 300 ottelua Manchester Cityssä pelannut Zabaleta toivoo Messin siirtyvän entiseen seuraansa, jos siirto tulee ajankohtaiseksi.

– Tiedän, ettei Messi nauti nykyisestä tilanteestaan. Uskon hänen ajattelevan vain sitä, mikä olisi parasta hänelle tulevaisuudessa. En tiedä Manchester Cityn tai Messin suunnitelmista. Parasta Messille olisi keskittyä nykyhetkeen. Jos Messin on vaihdettava seuraa, niin toivoisin hänen siirtyvän Manchester Cityyn.