Leo Messin tilanne Barcelonassa on puhuttanut jo pitkään.

33-vuotias Messi halusi poistua Barcelonasta viime kauden jälkeen, mutta Barcelonan seurapresidentti Josep Maria Bartomeu petti lupauksensa, eikä päästänytkään Messiä lähtemään.

Bartomeu vaati Messiä maksamaan 700 miljoonan euron ulosostopykälänsä, jotta pelaajan sopimus voitaisiin purkaa. Messi kertoi Goalin haastattelussa Bartomeun luvanneen, että Messi voisi poistua Barcelonasta oma-aloitteisesti viime kauden jälkeen, mutta lopulta Bartomeu ei pitänytkään sanastaan kiinni.

Messin sopimus Barcelonan kanssa päättyy alkaneen kauden jälkeen. Messi voi neuvotella vapaasti muiden seurojen kanssa vuodenvaiheesta alkaen.

Messin kanssa Argentiinan A-maajoukkueessa pelannut Juan Sebastián Verón otti kantaa entisen joukkuekaverinsa tilanteeseen.

– Mielestäni hän ei ole onnellinen Barcelonassa tällä hetkellä. Barcelona on aina yrittänyt olla maailman paras joukkue, mutta tällä hetkellä seura on murroksessa. Siellä on tapahtunut paljon muutoksia ja seura etsii itselleen uutta identiteettiä. Barcelona ei ole onnistunut tukemaan Messiä, Verón väitti Deportivo IP:n haastattelussa.