Brassilegenda Ronaldo on käskenyt Barcelonaa tekemään kaikkensa pitääkseen Lionel Messin seurassa tänä kesänä. Hänen mielestään joukkue kaartuisi entistä jyrkempään alamäkeen jos Messi jättäisi Barcelonan tulevien viikkojen aikana.

Messiä on viety siirtohuhujen pois Camp Noulta kauden 2020-21 alla, sillä hän on tiettävästi kertonut joukkueen uudelle päävalmentajalle Ronald Koemanille harkitsevansa tulevaisuuttaan Barcelonassa.

Barcelonan aikomus on kuitenkin pitää Messistä kiinni, vaikka Argentiinan maajoukkuemiehen sopimus seuran kanssa umpeutuu ensi kauden jälkeen. Koeman on jo ilmoittanut 33-vuotiaalle supertähdelle, että hyökkääjä kuuluu hänen projektiinsa.

LUE MYÖS: Näkökulma: Lionel Messin on lähdettävä, jotta Barcelona voi taas elää

– Messi on tämän joukkueen kulmakivi. Jos olisin Barcelonasta vastuussa, en päästäisi häntä lähtemään missään tapauksessa, Ronaldo kertoi Marcalle.

[readmore from=Barcelona]

– Hän on ollut mahtava pelaaja ja hänellä on vahva suhde seuraan. Tilannetta on liioiteltu joukkueen Mestarien liiga -tappion takia. Messi tarvitsee kuitenkin joukkuetovereittensa apua.

– Barcelonan on yritettävä jotain uutta ensi kaudella, mutta heidän päämiehensä lähtö ei ole oikea ratkaisu.

Ronaldo edusti Barcelonaa kaudella 1996-97 ja teki uskomattomat 47 maalia 49 otteluun kaikki kilpailut mukaan lukien. Siirryttyään pitemmäksi aikaa Internazionaleen vuonna 1997, hän siirtyi vuonna 2002 Real Madridiin, missä hän teki 104 maalia 177 peliin ja voitti kolme La Ligan mestaruuden.