Espanjalainen Sport kirjoittaa, että Lionel Messiä tavoitteleva Manchester City on jo ryhtynyt kulisseissa valmistelemaan videoita argentiinalaistähden hankinnan julkistamista varten.

Messi ja Barcelona yrittävät päästä yhteisymmärrykseen katalonialaisseuran kapteenin tulevaisuudesta. Messi ei halua jatkaa seurassa, eikä Barcelona halua päästää Messiä pois. Messin sopimus umpeutuu kesällä 2021.

Sportin mukaan brasilialainen toimittaja Marcelo Bechler raportoi, että manchesterilaisseurassa sisällöntuottajia on jo ohjeistettu valmistelemaan Messiä koskevaa materiaalia hyvissä ajoin ennen mahdollista hankintaa.

Manchester City ei aio puuttua Barcelonan ja Messin välisiin neuvotteluihin, mutta englantilaisseura odottaa tilanteen ratkeamista ja aikoo iskeä kiinni heti, kun siihen on mahdollisuus.

City tietää, että hankinnan saattamisessa maaliin saattaa mennä kosolti aikaa, mutta Manchesterissa käytetään nyt aika hyödyksi, sillä Messin kaltaisen supertähden siirron julkaisun täytyy olla valtava spektaakkeli.