Lionel Messi antoi laajan haastattelun espanjalaislehti Sportille. Barcelonan argentiinalaistähti kertoi ajatuksistaan koskien La Ligan jatkumista koronaviruksen aiheuttaman paussin jälkeen.

− Tämä tauko saattoi olla meille hyödyksi, mutta sen näkee sitten, kun sarjat taas jatkuvat. Sitten näemme, millä tasolla olemme ja mihin pystymme, Messi sanoi.

Messi ei ollut tyytyväinen siihen, miten katalonialaisseura pelasi ennen sarjan jäämistä tauolle. Otteet kentällä eivät miellyttäneet seuraikonia.

Supertähden sanat käsitettiin kritiikkinä kesken kauden nimitetylle päävalmentajalle Quique Setiénille. Messi halusi selventää kantaansa.

− En koskaan epäillyt joukkuettamme tai ajatellut, ettemme voisi voittaa kilpailuja, joissa olemme mukana. Mutta emme voita, jos jatkamme samalla tasolla, Messi muotoili.

Pelitavassa ei siis välttämättä ollut Messin mielestä vikaa, vaan joukkueen suoritustasossa.

− Kaikilla on omat mielipiteensä, mutta minä pohjaan omani monien vuosien kokemukseen Mestarien liigasta. Tiedän, ettei voittaminen ole mahdollista, jos pelaamme samalla lailla, Messi pohti.

Messi kommentoi Sportin haastattelussa myös Lautaro Martíneziin liittyviä huhuja. Voit lukea aiheesta kirjoittamamme jutun TÄSTÄ.