Entinen Argentiinan maajoukkuevahti Hugo Gatti kritisoi Lionel Messiä, ja hänen nykyvirettään. Gattin mukaan Messi ei ole tällä hetkellä oma itsensä – ilmiömäinen.

Gatti, 75, pelasi aikoinaan 18 maaottelua maansa paidassa. Argentiinan pääsarjassa mies pelasi peräti 26 kauden ajan. Sarjaotteluita hänelle kertyi uransa aikana peräti 765.

– En välitä, jos minua kritisoidaan Argentiinassa. Messi on ilmiömäinen, mutta tällä hetkellä hän ei ole ilmiömäinen. Häntä kohdellaan väärin, koska hän on niin suuri pelaaja. Hän kävelee liikaa kentällä. Hänen täytyy pelata paremmin, Galli sanoi El Chiringuitolle.

Cristiano Ronaldo ja hän (Messi) ovat kaksi parasta. Messin täytyy olla parempi. Hän on nyt tottunut pelaamaan hitaalla rytmillä ja kävelemään. Ne, jotka ymmärtävät jalkapallosta, ovat samaa mieltä, Galli jatkoi.

– Kun olet pelaaja, kuten Messi, kuten aikoinaan Maradona tai Pele, joukkuekaverit syöttävät sinulle aina pallon. Se pilaa joukkueen, kun palloa ei anneta kenellekään muulle, argentiinalainen päätti.

Lähde: Marca