Kuusinkertainen Ballon d’Or-voittaja Lionel Messi istahti Mundo Deportivon pitkään haastatteluun. Yksi haastattelun keskeisistä sanomista oli, ettei Barca-fanien tarvitse olla huolissaan. Vaikka Barcelonassa on kauden aikana myrskyä riittänytkin, ei argentiinalainen suunnittele seuraa jättävänsä. Ei, vaikka sopimuksessa olevan pykälän turvin hän saisi lähteä seurasta kesällä siirtokorvauksetta.

– Olen sanonut monta kertaa, että ajatukseni on pelata Barcassa urani loppuun asti. Niin kauan kuin seura ja ihmiset haluavat samaa, ei minun puoleltani ole sille mitään estettä, Messi toteaa suoraan.

– Jos meillä on voittava projekti ja taistelemme mestaruuksista, kuten tässä seurassa olemme aina tehneet, haluan jatkaa täällä. Haluan voittaa taas Mestarien liigan ja lisää La Liga -mestaruuksia.

– Minulla on ollut monta tilaisuutta lähteä Barcelonasta. Monet seurat ovat olleet valmiita maksamaan jopa ulosostoklausuulini, mutta mieleeni ei ole koskaan juolahtanut lähteä täältä, enkä halua sitä nytkään. Toistan vielä: jos seura haluaa minun jatkavan, minulla ei ole mitään ongelmaa, Messi painottaa.