Atlético Madrid nujersi Barcelonan torstai-iltana Supercopan välierässä Saudi-Arabiassa. Atléti iski kaksi maalia viimeisen 10 minuutin sisään ja voitti Blaugranan 3-2.

Lue otteluraportti täältä.

Barcelonan kapteeni ja ykköstähti Lionel Messi kertoi ottelun jälkeen joukkueensa tiedotavan ne seikat, jotka mättivät ottelussa. Argentiinalaisen mukaan pelaajat tietävät, että samanlaisia virheitä on vältettävä tulevaisuudessa.

– Meillä on paljon parantamisen varaa ja tiedämme sen, mutta tänään otimme askeleen eteenpäin tappiosta riippumatta, Messi sanoi Marcan mukaan.

– Olemme tietoisia siitä, ettemme ole tehneet asioita niin kuin olisimme halunneet tai niin kuin osaamme. Tänä vuonna yritämme jatkaa polkuamme siitä, mitä teimme tänään, jotta emme toistaisi tekemiämme lapsellisia virheitä.

Barcan päävalmentaja Ernesto Valverde on saanut kannattajilta osansa Barcelonan ailahdelleista tuloksista, vaikka La Liga onkin sujunut kelvollisesti. Messi sanoi ymmärtävänsä joukkuetta kohtaan suunnatun kritiikin, mutta Valverden saamaan lokaan hän ei ottanut kantaa.

Messiltä kysyttiin myös, luottaako joukkue yhä Valverdeen.

– Kyllä, teemme yhä töitä ja yritämme kehittyä, hän kuittasi.

Espanjalaislehti AS:lle kertomansa mukaan Messi oli vahvasti sitä mieltä, että Barcelonan olisi pitänyt voittaa.

– Emme ansainneet hävitä. Se on sääli, koska pelasimme hienon ottelun. Meistä tuntui hyvältä, paremmalta kuin viime aikoina. Kontrolloimme peliä ja hyökkäystä koko ajan.

– 10 minuutissa he käänsivät tuloksen ympäri, mikä meidän olisi pitänyt varmistaa jo ennen sitä. Tänään otimme askeleen eteenpäin tappiosta huolimatta.