Barcelonan tähtihyökkääjä Lionel Messi sai tällä viikolla kutsun takaisin Argentiinan maajoukkueeseen. Barcelonan päävalmentajan Ernesto Valverden mielestä se ei kuitenkaan ole takaisku katalonialaisseuralle.

Messi, joka ei ole esiintynyt Argentiinan viimeisessä neljässä ottelussa pelikieltonsa takia, tekee paluun Lionel Scalonin rinkiin marraskuun maajoukkuetauolla. Argentiina pelaa silloin ystävyysottelun Brasiliaa vastaan Saudi-Arabiassa ja Uruguayta vastaan Israelissa.

Messi on kärsinyt useista loukkaantumisista tällä kaudella, minkä takia maajoukkuepelit voidaan nähdä myös riskitekijänä liikarasitukselle ja mahdollisille vammoille. Valverden mielestä kyse ei kuitenkaan ole tästä.

– Katsokaas, me tiedämme että jos Messi on pelikunnossa, mahdollisuudet maajoukkuekutsulle ovat hyvät, Valverde kertoi Marcan mukaan lehdistölle perjantaina.

– Hän ei ole ollut [Argentiinan mukana] pelikiellon takia, joten nyt kun se on ohi, on normaalia että hän palaa Argentiinan riveihin.

– Se on asia jonka hyväksymme, jonka hän hyväksyy. En ajattele sitä millään tavalla takaiskuna.

Barcelona matkustaa lauantaina Levanten vieraaksi La Ligassa, kohdaten vielä Slavia Prahan ja Celta Vigon ennen maajoukkuetaukoa.