Barcelona nappasi taistelupisteet tiistai-iltana, kun Villarreal kaatui Camp Noulla maalein 2-1. Barcelonan kannalta huono uutinen oli se, että Lionel Messi joutui tulemaan vaihtoon jo tauolla.

Messi on kärsinyt pohjevammasta, ja hän on pelannut viimeisissä kolmessa ottelussa enintään toisen puoliajan. Villarrealia vastaan Messi oli loukkaantumisen jälkeen ensimmäistä kertaa avauksessa, mutta hänet jouduttiin ottamaan vaihtoon jo tauolla. Messin tilalle kirmasi Ousmane Dembélé, joka oli ollut usean ottelun sivussa loukkaantumisen takia.

Lionel Messiä hoidettiin kentän laidalla, mutta se ei auttanut. Kuva: Getty Images.

Tällä kertaa Messillä oli ongelmia vasemman reiden kanssa. Barcelonan päävalmentaja Ernesto Valverde ei osannut antaa tarkempaa analyysia Messin loukkaantumisesta heti ottelun jälkeen.

– Hänellä oli pieniä tuntemuksia vasemmassa jalassa. Täytyy katsoa keskiviikkona, mutta emme aio ottaa mitään riskejä, koska hän juuri toipui loukkaantumisesta, Valverde kommentoi Goalin mukaan.

Radio Catalunyan mukaan Messi joutuisi olemaan sivussa Barcelonan seuraavasta ottelusta Getafea vastaan. Tänään, keskiviikkona, Messi menee tarkempiin testeihin.

– Leon loukkaantuminen on takaisku, mutta sen ei pitäisi olla mikään tekosyy sille, ettemme voittaisi seuraavia pelejä, toppari Gerard Pique muistutti.

Messi syötti Barcelonan avausmaalin Villarrealia vastaan. Antoine Griezmann jatkoi päällään Messin lähettämän kulmapotkun maaliin.