Barcelona on pelannut hienon futiskauden, mutta voittokulku sai tiistaina synkän päätöksen, kun Liverpool rökitti Barcelonaa Anfieldilla 4-0 ja eteni Mestarien liigan finaaliin. Koko Barcelonan jättimäinen suru tiivistyi mitä parhaiten tähän Lionel Messistä otettuun otokseen, jossa on ainesta yhdeksi koko futisvuoden puhuttelevimmista valokuvista.

Messin ilta oli monella mittarilla sysimusta – myös tilastollisesti – mutta tarina saa vieläkin surullisempia pirteitä. Barcelonan bussi nimittäin lähti Liverpoolin kotistadionilta lentokentälle ilman Lionel Messiä.

Syy siihen, että Messi jäi kyydistä, oli siinä, että Messi kutsuttiin ottelun jälkeen doping-testiin. Virtsanäytteen antamisessa kesti sen verran pitkään, ettei muulla Barcelonan joukkueella ollut mitään intoa jäädä stadionille roikkumaan, vaan bussi lähti kohti lentokenttää ennätysvauhtia.

31-vuotiaalle Messille järjestettiin myöhemmin oma kuljetus lentokentälle. Mediatietojen mukaan Messi oli itkenyt pukukopissa, ja toimittajille hän ei sanonut sanaakaan käveltyään doping-testin jälkeen Mixed Zonen läpi.

Lähde: Sport1