Barcelonan tuore topparivahvistus Jeison Murillo on tyytyväinen siirtoonsa jo siitä syystä, ettei hänen tarvitse pelata Lionel Messiä vastaan.

Murillo, 26, siirtyi Barcelonaan loppukauden mittaisella lainasopimuksella Valenciasta. Kolumbialaispuolustaja on helpottunut, kun hänen ei ainakaan tällä kaudella tarvitse pelata Messiä, 31, vastaan. Argentiinalaishyökkääjä on ollut hirmuisessa vedossa iskien 20 ottelussa yhteensä 21 osumaa ja antaen 13 maaliin johtanutta syöttöä.

– Paras tapa kuvailla Messin kanssa pelaamista on ”helpotus”, koska sitä haluaa mieluummin olla hänen puolellaan eikä häntä vastassa. Hän on maailman paras pelaaja, kommentoi Murillo AS:n mukaan.

Yerry Mina neuvoi minua paljon, kun tulin tänne. Olemme läheisiä ystäviä, mutta loppujen lopuksi kaikilla on oma tapansa lähestyä ja tehdä asioita.

– Tämä on minulle mahtava mahdollisuus pelata maailman suurimmassa seurassa. Jumala antoi minulle tämän mahdollisuuden, ja se on tehnyt minusta ja perheestäni todella onnellisen.

– Olen ylpeä, kun saan pukea tämän paidan päälleni, olla osa tätä mahtavaa seuraa ja auttaa sitä pelaamaan viihdyttävää jalkapalloa.

– Unelma kävi toteen.