Megaluokan siirroista viimeistä ei välttämättä ole vielä tänä kesänä kuultu. Voimasuhteet saattavat taas heilahtaa Euroopan korkeimmalla huipulla, jos mediatietoja on uskominen.

Kylian Mbappé, 22, haluaa Real Madridiin, PSG:ssä olo kismittää. Se on tullut useista lähteistä selväksi. Lionel Messinkään saapuminen joukkueeseen ei ole saanut hänen päätään kääntymään. Pikemminkin päinvastoin.

Mbappé haluaa loistaa lopputeksteissä ensimmäisenä. Mbappé haluaa olla joukkueensa johtaja, kassamagneetti ja ykkösase. Se ei onnistu, jos Messi varastaa kaiken huomion, ja omat kannattajat buuaavat.

[readmore from=Mbappe-Kylian]

El Chiringuito TV:n mukaan ranskalaisnuorukainen on antanut PSG:n seurajohdolle yksinkertaisen ukaasin: lähtö pitää tulla jo tänä kesänä.

Mbappé on vaatinut Nasser Al-Khelaifia neuvottelemaan Real Madridin kanssa, jotta siirtokorvauksesta päästäisiin yksimielisyyteen ja jotta hän voisi liittyä galáctico-hankintojen maineikkaaseen joukkoon.

Mbappén sopimus PSG:ssä loppuu ensi kesänä. Cadena SER kertoo, että Real on valmis ostamaan Mbappén jo elokuussa, jos pariisilaisseuran omistajat suostuvat ilmaantumaan neuvottelupöytään. Mikäli PSG ei myy, se ”menettänee” varmasti yli sadan miljoonan euron edestä rahaa.

Mbappé pelasi viikonloppuna PSG:n paidassa Strasbourgia vastaan. 4–2-voitossa hän teki itse yhden maalin ja syötti kaksi.