Real Madridin hyökkääjä Karim Benzema on tehnyt selväksi, että hän toivoo Kylian Mbappén siirtyvän Paris Saint-Germainista Los Blancosiin.

Benzema, 33, ja Mbappé, 22, ovat parhaillaan valmistautumassa EM-kisoihin Ranskan maajoukkueen kanssa, joten he viettävät paljon aikaa saman katon alla. Viime keskiviikkona kaksikko pelasi ensimmäisen ottelunsa yhdessä, kun Ranska voitti Walesin 3-0 harjoitusottelussa.

Real Madridin kiinnostus Mbappéa kohtaan on jo pitkään ollut huonosti varjeltu salaisuus. Valkopaitojen onneksi heillä on täydellinen henkilö lepertelemässä nuoren tähtihyökkääjän korvaan; Benzema on edustanut Madridia jo 12 vuoden ja esiintynyt Los Blancosin paidassa useammin kuin yksikään toinen ulkomaalaispelaaja.

L’Equipe kertoi aiemmin tällä viikolla, että Benzema on puhunut Mbappélle Real Madridista jo useaan kertaan maajoukkuekomennuksella. Benzema myönsi lehdistötilaisuudessa, että hän nauttii nuorukaisen kanssa pelaamisesta.

– Mbappé olisi tervetullut Real Madridiin. Hän on riittävän hyvä sinne, hän on uskomaton.

– Sain harjoitella hänen kanssaan, pelasimme yhdellä kosketuksella. Hän on todella nopea, hän on laadukas viimeistelijä ja hän on todella, todella hyvä [pelaaja].

Loppuviikosta Benzema teki toiveensa entistä selkeämmäksi AFP:n haastattelussa.

– Kaikki isot pelaajat haluavat jonain päivänä tulla Real Madridiin, joten toivon, että hän [Mbappe] pystyy siihen pian, jos hän haluaa lähteä PSG:stä, joka on myös hyvä joukkue.

– Hän on hyvä pelaaja, kuten hän on jo osoittanut. Hän on nuori, mutta hän osaa tehdä kaiken.

– Tällaisia pelaajia minä rakastan. Pelaajia, jotka osaavat tehdä pallokosketuksillaan jotain merkityksellistä. [Hän on] ketterä, nopea, tehokas.

– Emme ole pelanneet paljon yhdessä, mutta me löydämme toisemme kentällä jo kahden harjoituskerran jälkeen. Hän tietää, miten jalkapalloa pelataan, ja se on erittäin tärkeää.

Benzemalta kysyttiin, pitäisikö hänen siirtyä PSG:hen vai Mbappén Madridiin, jotta he voisivat pelata yhdessä.

– Ideaali olisi, että hän tulee Realiin, vastasi Benzema.

Mbappén ja PSG:n sopimus päättyy ensi kauden jälkeen, eikä hän ole hiiskunut tulevaisuuden suunnitelmistaan julkisuuteen. PSG:n johtoporras on kuitenkin jatkuvasti vakuutellut, etteivät he ole huolissaan Mbappén jatkosta seurassa.