Real Madridilla on suunnitelma valmiina Kylian Mbappén värväämiseen PSG:stä. AS:n tietojen mukaan 22-vuotias tähtihyökkääjä ei ole kiinnostunut neuvottelemaan jatkosopimuksesta pariisilaisten kanssa.

Mbappén sopimus on päättymässä kesällä 2022. PSG:n on myytävä ranskalainen ensi kesänä, jos seura meinaa saada hänestä siirtokorvauksen.

Real Madridin on puhuttu mediassa olevan vahvin ehdokas naaraamaan hyökkääjän palveluksiinsa. Seuran puheenjohtaja Florentino Pérez tavoittelee kesän siirtoikkunassa yhtä suurta vahvistusta, joka nostaisi markkinavetovoimallaan seuran profiilia.

Myös Erling Braut Håland kiinnostaa Madridissa, mutta seuran suhde Borussia Dortmundin agentin Mino Raiolan kanssa ei ollut vahvin. Raiola myös vaatisi kallista agentin korvausta itselleen.

Mbappé on ollut alusta saakka Realin ykköskohde. Seuran taktiikkana on ollut odottaa, solmiiko ranskalainen jatkoa PSG:hen ja napata hänet myöhemmin joko nyt kesällä tai vuotta myöhemmin ilmaiseksi sopimuksen päättyessä.

Sama suunnitelma toimi sekä Thibaut Courtois’n että Eden Hazardin hankinnoissa.

Mbappén on kerrottu olevan tällä hetkellä enemmän kiinnostunut urheilullisesti menestyvästä projektista kuin suuresta palkkapussista. Hyökkääjän uskotaan haluavan pois Pariisista tänä kesänä.