Zinédine Zidane oli vähäsanainen Erling Braut Hålandin potentiaalisesta kesäsiirrosta Real Madridiin, mutta lähetti tukensa ranskalaishyökkääjä Kylian Mbappélle perjantain lehdistötilaisuudessa.

Hålandin agentti Mino Raiola tyrkyttää 20-vuotiasta norjalaiskärkeä tällä hetkellä useille huippuseuroille ympäri Eurooppaa. Raiola on tiettävästi saapunut Espanjaan keskustelemaan siirrosta sekä Real Madridin että Barcelonan kanssa, mutta Zidane ei näistä kuvioista tunnu sen tarkemmin tietävän.

LUE MYÖS: Fabrizio Romano: Erling Braut Hålandin agentti ja isä lensivät Barcelonasta neuvottelemaan myös Real Madridin kanssa

– Kaikki täällä tekevät mitä haluavat ja mikä heistä tuntuu oikealta. Minun työni on valmistella kaikki pojat ottelua varten, vastasi Zidane kysyttäessä Dortmund-hyökkääjä Hålandista.

Toinen pelaaja, jota on yhdistetty kesän siirtoikkunan alla vahvasti Real Madridiin, on Ranskan maajoukkuehyökkääjä Mbappé.

PSG-tähti totesi aiemmin tällä viikolla, että hän on tyytymätön saamaansa mediahuomioon ja kritiikkiin pelatessaan pariisilaisseuran tai maajoukkueen riveissä. Maailmanmestaruutta Ranskan kanssa Mbappén tavoin juhlinut Zidane tietää, miten vaativaa on pelata PSG:n tai Realin kaltaisessa suurseurassa.

– Mitä parempi olet, sitä enemmän kritiikkiä saat. Kaikki pelaajat saavat kritiikkiä, vaikka he pelaisivat hyvin. Upeita asioita sanotaan hänestä (Mbappésta) aina, kun jotain hyvää tapahtuu, mutta myös huonoja asioita sanotaan. Olemme tottuneet siihen täällä, Zidane viesti 22-vuotialle maanmiehelleen.

LUE MYÖS: