Real Madridin tiedetään olevan kiinnostunut Paris Saint-Germainin supertähti Kylian Mbappésta. Mbappélla on sopimus PSG:n kanssa vuoteen 2022 saakka, mutta hyökkääjä saattaa lähteä ennen sopimuksensa loppumista muualle.

Espanjalaislehti AS kuitenkin kirjoittaa, että Mbappén siirto Real Madridiin on alkanut näyttää epätodennäköisemmältä. Yhtenä syynä on se, että PSG on tietojen mukaan pian tiedottamassa päävalmentaja Thomas Tuchelin potkuista ja Mauricio Pochettinon palkkauksesta.

Tuchel ja Mbappé eivät tulleet täysin toimeen keskenään, mutta Mbappé ei missään vaiheessa sulkenut pois seurassa jatkamisen mahdollisuutta. Jos ja kun uusi päävalmentaja nyt tulee, Mbappé voi olla motivoituneempi jatkamaan Pariisissa.

AS:n mukaan Real Madridin suunnitelmissa on ollut hankkia Mbappé ensi kesänä. Hinta nousee silti koko ajan. AS jatkaa, että PSG:n ja Mbappén mahdollisessa jatkosopimuksessa olisi Real Madrid -siirron mahdollistava pykälä, mutta hinta voisi olla peräti 250 miljoonan euron ennätyksellistä luokkaa.

Real Madrid on aikaisemmin lehden mukaan arvioinut, että Mbappén hankkiminen maksaisi noin 180 miljoonaa euroa. On selvää, että varsinkin koronaviruspandemian aikana jo 180 miljoonaa euroa on strastosfäärisen korkea summa.

Jos PSG:n johto on lupaillut Pochettinolle, että Mbappéa ei myydä, ja jos PSG:n vaatimus siirtosummasta todella on kasvanut, näyttää Mbappén siirto Real Madridiin hyvin epätodennäköiseltä.