Real Madrid ja Liverpool tulevat ottamaan mittaa toisistaan PSG-tähti Kylian Mbappén siirtokilvassa kauden 2020-21 jälkeen, uutisoi ranskalainen L’Équipe.

Mbappé on The Timesin mukaan ilmoittanut Paris Saint-Germainin seurajohdolle, että hän haluaa siirtyä uuden haasteen perässä muualle ensi kesänä. Espanjan hallitseva mestari Real Madrid ja Englannin hallitseva mestari Liverpool ovat hänen selkeimmät vaihtoehtonsa tällä hetkellä.

Mbappéa on yhdistetty siirtohuhuissa jatkuvasti Real Madridin riveihin. Mbappén aikomukset kieltäytyä jatkosopimuksesta ovat ainoastaan vahvistaneet näitä puheita, sillä hänen sopimuksensa Pariisissa umpeutuu vuonna 2022.

Liverpool on kuitenkin L’Équipen mukaan valmis taistelemaan 21-vuotiaan hankkinnasta ensi kesänä. Vaikka Mbappé on vihjaillut olevansa halukas pelaamaan tulevaisuudessa Real Madridille, on hän myös kertonut ihailevansa Jürgen Kloppin ”säälimätöntä” joukkuetta.

[readmore from=Mbappe-Kylian]

PSG:n on kerrottu pyytävän 21-vuotiaasta hyökkääjästä vähintään 150 miljoonan euron siirtosummaa. Hän maksoi Ligue 1:n hallitsevalle mestarille 145 miljoonaa euroa vuonna 2018.

Liverpoolin olisi siis todennäköisesti myytävä joko Mohamed Salah, 28, tai Sadio Mané, 28, ensi kesänä tehdäkseen tilaa ja kerätäkseen varoja Mbappéa varten. Kummankin laitahyökkääjän sopimus Anfieldilla umpeutuu vuonna 2023. Transfermarkt’n mukaan sekä Manén että Salahin markkina-arvo on tällä hetkellä 120 miljoonaa euroa.