Kylian Mbappé kertoo The Players’ Tribunessa olleensa ja olevansa Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidanen fani. Kirjoituksessa Mbappé muistelee entisaikoja ja kertoo ihailustaan Zidanea kohtaan.

Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjä ei ole hyväksynyt PSG:n jatkosopimustarjouksia, ja Real Madridin on sanottu olevan yksi Mbappén vaihtoehdoista, jos Ranskan kanssa maailmanmestaruuden 2018 voittanut hyökkääjä vaihtaa maisemaa.

Mbappén sopimus päättyy PSG:n kanssa vuonna 2022. Pariisilaisseura on tiettävästi valmis maksamaan Mbappélle sievoisia summia, jotta tämä jäisi PSG:n riveihin pidemmäksi aikaa.

Real Madrid on kuitenkin Mbappélle houkutteleva vaihtoehto, ja yksi suurimmista syistä siihen saattaa olla juuri maanmies Zidane, jota pelaaja pitää yhtenä esikuvistaan.

Mbappé palaa kirjoituksessa seitsemän vuoden taakse, kun hän oli 14-vuotias. Real Madrid kutsui ranskalaispojan viikon kestäneelle harjoittelujaksolle, kun koulusta oli lomaa.

− Tuli yllätyksenä, kun isälleni sanottiin, että ”Zidane haluaisi nähdä poikasi”. Siihen aikaan ”Zizou” oli urheilujohtajana, ja olin puulla päähän lyöty. Halusin epätoivoisesti mennä tapaamaan häntä, Mbappé paljastaa.

Mbappé on nykyisin itse yksi jalkapallomaailman suurimmista tähdistä, mutta silti Zidane kiehtoo yhä. Siirtyessään Real Madridiin Mbappélla olisi jopa mahdollisuus pelata idolinsa alaisuudessa.

Mbappé pääsi lopulta 14-vuotiaana tapaamaan Zidanea, ja Mbappé kertookin hauskasta tilanteesta kaksikon välillä. Zidane pyysi Mbappéa istahtamaan auton etupenkille.

− Jäädyin ja kysyin, että pitäisikö minun ottaa kenkäni pois. En tiedä miksi kysyin sellaista, mutta Zidane nauroi, Mbappé sanoo.