Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjä Kylian Mbappé on tällä hetkellä yleisin veikkaus jalkapallomaailman seuraavaksi Lionel Messin ja Cristiano Ronaldon kaltaiseksi supertähdeksi. 21-vuotiaan nuorukaisen sopimusta nykyisessä seurassaan on jäljellä enää kaksi kautta, joten spekulaatiot hänen tulevaisuudestaan alkavat käydä yhä kuumempina.

Suosikin asemassa Mbappén seuraavaksi joukkueeksi on pitkään ollut Real Madrid, joka on seurannut pelaajan edistymistä lähietäisyydeltä teinivuosista alkaen. Madridilaisseura on myös tehnyt kiinnostuksensa äärimmäisen selväksi.

Mbappé on myös tasaisin väliajoin muistuttanut Real Madridia olemassaolostaan muun muassa kommenteillaan. Hän on myös käynyt Espanjan pääkaupungissa joukkueen vieraana.

Nyt vihjailevien kommenttien listaan saatiin uusi lisäys, kun nuorukainen kertoi suurimpien esikuviensa olevan Real Madridissa uriensa merkittävimmät vaiheet pelanneet Cristiano Ronaldo ja joukkueen nykyinen valmentaja Zinédine Zidane.

– Minulla oli lapsena Zidane-vaihe. Jos olet ranskalaislapsi, idolisi on Zidane.

– Hänen jälkeen se oli Cristiano, jota vastaan olen onnekseni saanut pelata. Näiden kahden jälkeen yleisesti brasilialaiset heidän pelitapansa takia.

Real Madridilla on pitkä historia myös mainittujen brasilialaisten kanssa. Muun muassa Ronaldo, Roberto Carlos ja Kaká kuuluvat seuran historiaan ja tällä hetkellä joukkueen listoilta löytyvät Casemiro, Rodrygo, Marcelo, Éder Militão, Vinícius ja tuore hankinta Reinier.