Loukkaantumisista tällä kaudella hieman kärsinyt Kylian Mbappé teki tiistaina paluun Mestarien liiga -kentille, kun hänet vaihdettiin toisen puoliajan alussa kentälle vierasottelussa Club Bruggea vastaan. Tuossa ajassa 20-vuotias nuorukainen iski täydellisen hattutempun eli yhden päällä, yhden oikealla jalalla ja yhden vasemmalla jalalla. Lisäksi hän myös syötti yhden maalin 5-0-lukemiin päättyneessä kamppailussa.

Espanjalaismedia AS kertoo saaneen tietoonsa, että tuo esitys sai puhelimet tärisemään Santiago Bernabéulla, jossa osa seuran johtohahmoista oli seuraamassa Real Madridin vierasottelua Galatasarayta vastaan. Puhelinten kerrotaan tärisseen WhatsApp-viestien seurauksena, joiden lähettäjänä toimi Florentino Pérez.

– Näittekö Mbappén näytöksen? Puoliajan aikana hän on tehnyt hattutempun samaa Bruggeä vastaan, joka laittoi meidät köysiin Bernabéulla, Pérez kirjoitti luotetuimmille työntekijöilleen.

– Tämä on se hankinta, joka saisi kannattajat innostumaan ja minulla olisi avainpelaaja ainakin seuraavalle kymmenellä vuodelle.

Pérez uskoo, että tämän hetken pelaajista ainoastaan Mbappé voisi toimia yhtä suurena galáctico-hankintana kuten Zinédine Zidanen, Ronaldon ja Cristiano Ronaldon kaltaiset ostokset aikanaan.

Pérez myös tiedostaa, että PSG ei lähtökohtaisesti ole parhaita pelaajiaan myyvä seura ja tästä tuorein todiste nähtiin kesän Neymar-saagassa. Hän on kuitenkin erittäin hyvissä väleissä seuran kanssa ja uskoo sopivan ratkaisun löytyvän kesällä 2020.