Vinícius Júnior uskoo, että Real Madridiin vahvasti yhdistetty PSG-hyökkääjä Kylian Mbappé tulee siirtymään Santiago Bernabéulle ennemmin tai myöhemmin.

Vaikka Vinícius ja Mbappé eivät brassitaiturin mukaan tunne toisiaan kunnolla, he viestittelevät usein sosiaalisessa mediassa.

– Totta kai tiedän että kaikki Real Madrid -fanit haaveilevat Mbappén saapumisesta. Mutta kyseessä eivät ole vain Madrid-fanit, vaan kaikkien seurojen kannattajat. Kaikki haluavat nähdä hänet La Ligassa pian ja uskon hänen saapuvan, Vinícius kertoi AS:n mukaan Téléfootille.

– Emme tunne toisiamme kunnolla mutta viestittelemme usein Instagramissa. Ihailen häntä todella paljon, hän on voittanut jo paljon mestaruuksia ja jos hän tulee [Madridiin], se olisi hienoa.

– Ei ole kysymystäkään siitä, ettemmekö tulisi voittamaan useita mestaruuksia yhdessä.

Madridilaisseura on ollut pitkään 20-vuotiaan Mbappén perässä, joka voitti Ranskan pääsarjan maalikuninkuuden 33 osumalla päättyneellä kaudella. Hän on juhlinut viimeisen vuoden aikana myös maailmanmestaruutta Ranskan kanssa ja Ligue 1 -voittoa PSG:n riveissä.