Real Madrid on karsinut vaihtoehtojensa joukosta ainakin yhden, mitä tulee Cristiano Ronaldon mahdolliseen korvaajaan.

COPE-radiokanavan El Tiempo de Juego -ohjelmassa kerrotaan, että Real ei aio tavoitella Kylian Mbappéa ainakaan tänä kesänä. Mbappén on spekuloitu olevan yksi niistä pelaajista, joita Real mahdollisesti tavoittelisi, mikäli Ronaldo siirtyy Juventukseen.

Mbappé on noussut hyvin nuorella iällä jalkapallomaailman huipulle, sillä pelaajalla on mittarissa vasta 19 vuotta. Mbappé siirtyi jo viime kesänä Monacosta PSG:hen – aluksi lainalle ja tänä kesänä pakollinen, 180 miljoonan euron, osto-optio aktivoitiin.

Mbappé on ihastuttanut katsojia myös jalkapallon MM-kisoissa. Nuorukainen on tehnyt turnauksessa jo kolme maalia viidessä ottelussa.

Mikäli tieto Mbappé-siirron hylkäämisestä pitää paikkansa, Realin vaihtoehdot alkavat huveta – jos siis Ronaldo lähtee. Neymar ei välttämättä ole irrotettavissa PSG:stä, jolloin todennäköisin korvaaja olisi Chelsean Eden Hazard. Sekin on toki mahdollista, että Real ei edes suoraan korvaisi Ronaldoa, vaan Marcos Asension kaltaiset nuoret pelaajat saisivat vain enemmän vastuuta.