AS Roman päävalmentaja José Mourinho toivoo, että Real Madridista lainattu hyökkääjä Borja Mayoral jatkaa seurassa kauden loppuun saakka.

Mayoral, 24, liittyi Roman riveihin viime kauden alla kahden vuoden lainasopimuksella, joka sisältää osto-option. Debyyttikaudellaan Italiassa hän pelasi 45 ottelua tehden niissä yhteensä 17 maalia ja syöttäen seitsemän.

Alkaneella kaudella Mayoral on jäänyt kuitenkin toistaiseksi lähes olemattomalle peliajalle. AS:n tietojen mukaan Real Madrid on harkinnut kutsuvansa Mayoralin takaisin Italiasta, jotta se voisi myydä tai lainata hänet muualle. Mourinho haluaa kuitenkin pitää kiinni espanjalaiskärjestä.

– Minä luotan häneen. Me tarvitsemme kolme hyökkääjää. Se on liian iso riski, jos meillä on vain kaksi hyökkääjää. Välillä haluamme peluuttaa kahta samaan aikaan, kommentoi Mourinho Football Italian mukaan.

– Hän on laadukas pelaaja, hän on sopeutunut hyvin, hän on tehnyt maaleja, hän tekee hyvin töitä, hän on ammattimainen. Eli ei, en halua luopua hänestä.

Real Madridin edustusjoukkueessa Mayoral on pelannut 33 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä seitsemän maalia ja syöttänyt neljä. Aiemmin hän on käynyt lainalla myös Wolfsburgissa ja Levantessa.