Borja Mayoral pelaa alkaneen kauden lainalla Levantessa Real Madridissa viime kauden tapaan.

22-vuotias kärki pelaa urallaan ensimmäistä kertaa Real Madridia vastaan. Real Madrid antoi kesällä lainapelaajilleen luvan pelata seuraa vastaan.

Aiemmin Real Madrid on sisällyttänyt lainasopimukseen pykälän, jonka myötä Real Madridin omistama pelaaja ei saa pelata seuraa vastaan. Nyt se on kuitenkin mahdollista.

Mayoral käväisi AS:n haastattelussa ennen lauantaista Real Madridin ja Levanten välistä kamppailua. Levante lähtee Bernabéun vierailulleen pisteen Real Madridin edellä neljäntenä.

– Tämä on erityistä ja outoa. Olen mennyt Bernabéulle pienestä pitäen katsomaan otteluita, olen pelannut siellä Real Madridin paidassa ja nyt menen Bernabéulle toisen seuran kanssa. Se on outoa, mutta pidän siitä, Mayoral totesi.

Mayoral kertoi, minkä vuoksi halusi palata Levanteen lainalle.

– Olin täällä viime kaude. Se ei ollut paras kauteni, mutta pidin seurasta ja olin tyytyväinen. Tykkään tästä joukkueesta, pelitavastamme ja valmennusjohdostamme. Haluan jatkaa kehittymistä ja mielestäni voin täällä jatkaa sitä paremmin kuin muualla. Levante halusi minut ja minä halusin tänne. Tämä oli siten oikea päätös, Mayoral muistutti.