Aiemmin tällä viikolla vahvistui, että Real Madridin hyökkääjä Borja Mayoral viettää myös alkavan kauden lainalla Levantessa.

Mayoral, 22, pelasi Levantessa lainalla myös viime sesongilla ja viimeisteli valencialaisseuralle 33 ottelussa yhteensä viisi osumaa.

Pitkään vaikutti, että Mayoral matkaa tänä kesänä Real Sociedadiin, joka oli lehtitietojen mukaan kiinnostunut hankkimaan hänet omakseen. Madridin 15 miljoonan euron pyyntihinta oli kuitenkin Sociedadille liikaa, joten edessä oli jälleen yksi lainapesti.

Mayoral on edustanut Real Madridia vuodesta 2007 lähtien. Seuran edustusjoukkueessa hän on pelannut 31 ottelua ja tehnyt seitsemän maalia. Aiemmin Mayoral on käynyt lainalla myös saksalaisessa Wolfsburgissa.

Marcan haastattelussa Mayoral kertoi, että paluu Levanteen sopii hänelle hyvin. Tulevaa kautta pidemmälle hän ei suunnitelmiaan valottanut.

– Tänne ei ollut vaikea palata, ja loppujen lopuksi päätös ei ollut pelkästään minusta kiinni.

– Olen Real Madridin pelaaja. Keskusteluja käytiin Real Sociedadin ja muiden joukkueiden kanssa, mutta (Levanten presidentti) Quico ja taustajoukkoni tiesivät, että haluan palata tänne.

– Mitä tämän kauden jälkeen? Edustajani hoitaa näistä asioista puhumisen. Luulen, että he tulevat keskustelemaan minusta, mutta jos totta puhutaan, niin keskityn vain siihen, että pelaan hyvän kauden täällä.