Borja Mayoralin aika Real Madridissa on lähestymässä päätöstään. 22-vuotias espanjalaishyökkääjä vietti viime kauden lainalla Levantessa, mutta on palaamassa nyt Bernabéulle.

Mayoral paljastaa, ettei Real ole ollut häneen lainkaan yhteydessä. Jos espanjalainen joutuu lähtemään, hän haluaa valita itse seuransa.

– Uskon, että joudun lähtemään. Toivon sen tapahtuvan ikkunan alussa. Toivon Madridin antavan minulle tilaa päättää itse seurani. En halua saman toistuvan, kun he viime vuonna päästivät minut pois vasta kolme päivää ennen ikkunan sulkeutumista. En ehtinyt silloin sopeutua uuteen seuraani, Mayoral kommentoi AS:lle.

Mayoral liittyi Realin miehistöön jo vuonna 2007 alle teini-ikäisenä. Hyökkääjä nousi kaudella 2015-16 akatemiasta seuran edustukseen.

Mayoralin toiveena olisi liittyä Real Sociedadin riveihin.

– Se on hyvin houkuttava seura. Heillä on mahtava stadion ja hieno historia. Se on hyvin vahva joukkue. Olen jutellut heidän kanssaan, mutta olen keskittynyt EM-kisoihin.

Mayoral on tällä hetkellä Espanjan alle 21-vuotiaiden maajoukkueen mukana. EM-turnaus alkaa Italiassa 16. päivä kesäkuuta isäntämaata vastaan.