Lautaro Martínezia on yhdistetty siirtohuhuissa vahvasti Barcelonaan.

Barcelona haluaisi 22-vuotiaasta argentiinalaiskärjestä uuden ykköshyökkääjänsä ja samalla korvaajan Luis Suárezille.

Internazionalea seuratasolla edustava Lautaro on noussut Argentiinan A-maajoukkueessa avauskokoonpanon kärjeksi. Racing-kasvatti on iskenyt 17 A-maaottelussa komeat yhdeksän maalia.

Suárez kehui Lautaroa ja niin ikään seuraan yhdistettyä Neymaria Mundo Deportivon haastattelussa.

– On vaikea puhua pelaajasiirroista tällä hetkellä, koska maailmanlaajuinen tilanne on vaikea. Voin silti puhua heistä pelaajina. Kummatkin ovat luonnollisesti huippupelaajia. Kaikki tuntevat Neymarin ja tiedämme, kuinka paljon pidämme hänestä. Pelaajana hänellä on vielä paljon annettavaa ja ottaisimme hänet ilomielin vastaan pukukopissa, Suárez totesi.

– Lautaro on kehittynyt paljon Italiassa. Hän on kärkipelaaja, joka kykenee tekemään uskomattomia juoksuja ja liikkeitä ja se kertoo siitä, kuinka hyvä pelaaja hän on. Pidän siitä, että seura haluaa tuoda tänne pelaajia, jotka tulisivat auttamaan ja tavoittelemaan samaa tavoitetta, eli kaiken mahdollisen voittamista.

– Täällä on aina kova kilpailu pelipaikoista, mutta kaikki olemme samalla puolella. Kaikki pelaajat, jotka tulevat taistelemaan pelipaikasta ja auttamaan joukkuetta, ovat tervetulleita. Suurempi kilpailutilanne auttaa aina joukkuetta.