Real Madrid aloitti La Liga -kautensa 3-1 – vierasvoitolla Celta Vigosta lauantaina. Seura käytti kesällä jopa 300 mijoonaa euroa pelaajahankintoihin, mutta yksikään tulokkaista ei ollut avauskokoonpanossa ensimmäisellä liigakierroksella. Luka Jovic tuli kentälle ottelun viimeiseksi kymmenminuuttiseksi, tehot 1+1 keränneen Karim Benzeman tilalle.

Laitapakki Marcelo tietää omankin paikkansa olevan kilpailun kohteena; yksi kesähankinnoista on saman tontin Ferland Mendy, josta Los Blancos pulitti 55 miljoonaa euroa. Kokenut brasilialainen onkin nyt sitä mieltä, että shoppailu saa riittää.

– Pokaalien voittaminen on aina vaikeaa, mutta jos keskitymme työhömme, voimme voittaa niistä jokaisen. Emme tarvitse siihen enää vahvistuksia. Joukkueemme on hyvä, ja tiedämme sen.

Kun pelataan Marcelon mainitsemat pokaalit mielessä, on arvostelukin kovaa.

– Olen tottunut itseeni kohdistuvaan kritiikkiin, sitä on tullut siitä saakka kun saavuin tänne. Tiedän kyllä, milloin pelaan hyvin ja milloin en. On tehtävä töitä, että saavutan taas parhaan tasoni, mutta ei siinä sen kummempaa.

Lähde: El Mundo Deportivo