Real Madrid koki keskiviikkona pitkän historiansa suurimman kotitappion europeleissä, kun se taipui TsSKA Moskovalle numeroin 0-3. Realia ottelussa kipparoinut Marcelo piti tulosta epäoikeutettuna.

– Yritimme jättää hyvän kuvan itsestämme. Me lauoimme 15 kertaa ja loimme useita maalipaikkoja. He puolestaan tekivät kolmesta paikasta kolme maalia, Marcelo totesi televisiohaastattelussa AS:n mukaan.

– Madridissa täytyy taistella loppuun asti. Tällainen peli ei ole helppo, ja 0-3 -tappioasemasta on vaikeaa nousta, mutta yritimme loppuun asti.

– Parantamisen varaa on aina. Meidän täytyy olla motivoituneita ja tehdä parhaamme. Emme voi päästää kolmea maalia noin, Marcelo vakuutti.

Santiago Bernabéun yleisö vihelsi voimakkaasti Madridin joukkueelle ja etenkin Iscolle. Marcelon mielestä siihen kannattajilla oli myös oikeus. Siitäkään brasilialainen ei huolta kantanut, että katsomo tyhjeni jo hyvässä ajoin ennen pelin päättymistä.

– Jos jokin asia ei mene putkeen, siitä puhutaan pukukopissa. Kun yleisö viheltää minulle, Iscolle tai koko joukkueelle, sillä on siihen oikeus.

– Olen ollut täällä 12 vuotta ja muistan huonompiakin hetkiä. Joskus olemme johtaneet peliä viidellä maalilla, ja silloinkin ihmiset lähtevät stadionilta ruuhkan takia.

Marcelo otti myös kantaa Cristiano Ronaldon puheisiin, joissa hän kehui Juventuksen erinomaista ilmapiiriä Real Madridiin verrattuna.

– En kuullut hänen sanoneen, etteikö Madridissa olisi hyvää ryhmähenkeä. Hän puhui Juventuksesta. Hän oli Madridissa yhdeksän vuotta ja on hyvä tyyppi. Cristianolla on jokin ongelma, mutta minulla ei ongelmia ole ollut ikinä, Marcelo vakuuttaa.