Huhumylly Barcelonan Malcomin ympärillä kiihtyy.

Viime kesänä 41 miljoonalla eurolla ostettu Malcom on jäänyt hyvin vähälle peliajalle Kataloniassa. Toistaiseksi brasilialainen on saanut vastuuta kahdessa ottelussa yhteensä 25 minuutin verran.

Sport-lehden tietojen mukaan Malcom on toistaiseksi pysynyt rauhallisena ja luottavaisena, mutta samaan aikaan moni suurseura on tiedustellut pelaajan saatavuutta.

Ottajia olisi lehden mukaan ainakin Englannissa ja Italiassa. Internazionale ja Arsenal ovat ilmaisseet kiinnostuksestaan ja kyselleet lainamahdollisuudesta. Barcelona ei ole Sportin mukaan kiinnostunut lähettämään Malcomia lainalle.

[readmore from=Barcelona]

Viime päivinä mukaan on tullut myös uusi peluri: Tottenham. Spurs ja Arsenal kilpailivat Malcomista jo viime talvena, kun laitahyökkääjä vielä pelasi Bordeaux’ssa. Nyt Sport kertoo, että Tottenham olisi valmis ostamaan Malcomin Barcelonasta, kun tammikuun siirtoikkuna aukeaa. Eikä ihan pienellä summalla, vaan jopa 50 miljoonalla eurolla. Se olisi yhdeksän miljoonaa enemmän kuin mitä Barcelona Malcomista maksoi.

21-vuotiaan Malcomin nykyinen sopimus Barcelonan kanssa ulottuu kesään 2023. Malcomille on ollut haasteellista nousta kolmen pelaavan hyökkääjän paikalle, sillä Lionel Messi ja Luis Suárez ovat koskemattomia. Trion on täydentänyt tyypillisesti joko Ousmane Dembélé tai Philippe Coutinho, jotka molemmat ovat nokkimisjärjestyksessä Malcomin edellä.