Julen Lopetegui saapui Sevillan päävalmentajaksi alkaneeksi kaudeksi.

Urallaan muun muassa Portoa, Espanjan A-maajoukkuetta ja Real Madridia valmentanut Lopetegui on aloittanut pestinsä Andalusiassa varsin mukiinmenevästi.

Sevilla johti La Ligaa kauden alussa, mutta on pudonnut viime kierroksien aikana kuudenneksi. Eurooppa-liigassa Sevilla johtaa lohkoaan voitettuaan kummatkin ottelunsa.

– Tällä seuralla on erityinen persoonallisuus ja meillä on suuri vastuu, sillä haluamme viedä Sevillan sinne, minne kannattajat sen haluavat. Kyseessä on valtava seura, jolla on loistavat kannattajat ja hyvin intohimoinen projekti. Yritämme kehittyä päivä päivältä suuremmaksi, Lopetegui totesi El Transistorin haastattelussa.

– Kaikki valmentajat haluaisivat valmentaa täällä. Sevilla on hyvin mielenkiintoinen seura. Monchi soitti minulle suoraan kysyäkseen, olenko kiinnostunut valmentamaan tätä seuraa.

Sevilla hävisi hiljattain Barcelonalle maalein 0-4, vaikka loikin ottelussa tukun hyviä maalipaikkoja.

– Meillä oli enemmän maalipaikkoja Barcelonaa vastaan Camp Noulla kuin Real Madridia vastaan kotona Pizjuánilla. La Ligassa minkä tahansa seuran voittaminen vaatii verta, hikeä ja kyyneliä.