Kun Sevilla myi viime kesänä seuran ennätyssummalla 40 miljoonalla eurolla Wissam Ben Yedderin Monacoon, saapui toiseen suuntaan Monacosta portugalilainen Rony Lopes. Sevilla pulitti 24-vuotiaasta Lopesista 25 miljoonaa euroa, mutta laitahyökkääjä on osoittautunut melkoiseksi flopiksi.

Koko kauden aikana Rony Lopes on pelannut Sevillassa vain 14 ottelua: viisi La Ligassa, seitsemän Eurooppa-liigassa ja kaksi Copa del Reyssä. Maaleja Lopes ei ole tehnyt ainuttakaan, ja ainoan maalisyöttönsä hän tarjoili Eurooppa-liigassa luxemburgilaista Dudelangea vastaan. Lopes on ollut käytännössä koko kauden ajan terve.

Niinpä Sevilla tiedotti keskiviikkona lainanneensa Lopesin ensi kaudeksi miehelle tuttuun sarjaan Ligue 1:een, ja sen Nicen joukkueeseen. Lainaan sisältyy osto-optio. Kenties kuvaavaa on, että Sevilla kirjoittaa tiedotteessaan Lopesin sukunimen väärin muodossa ”Lopez”.

Lopesin sopimus Sevillan kanssa ulottuu vuoteen 2024, mikäli Nice ei osto-optiotaan käytä. Hän on pelannut aiemmin Monacon ohella myös Lillessä ja Manchester Cityssä, sekä kaksi ottelua Portugalin A-maajoukkueessa.