Huuhkajien Robin Lod on ollut sivussa Sporting Gijónin kahdesta edellisestä sarjaottelusta lievän loukkaantumisen takia. Suomalaisen vamma ei onneksi ole vakava, vaan El Desmarquen mukaan hän palasi Sportingin harjoitusvahvuuteen maanantaiaamuna.

ElDesmarque Asturias

@DMQAsturias
Robin Lod vuelve al grupo bit.ly/2FcEgOv #Sporting

Yksi todellinen huippuottelu Lodilta jää kuitenkin mitä todennäköisimmin väliin. Sporting isännöi tiistai-iltana kello 22.30 alkaen Mestarien liigassakin tällä kaudella nähtyä Valenciaa Copa del Reyn neljännesvälierissä. Tuohon peliin Lod ei ehtine mukaan, sillä vielä maanantainakaan hän ei osallistunut kaikkiin joukkueharjoituksiin täysipainoisesti.

El Desmarque uskoo, että Lod saattaa pystyä pelaamaan lauantain sarjaottelussa Albaceten vieraana, mikäli pelikuntoon toipuminen edistyy hyvin. Valencia-ottelussa peliaikaa saavat näillä näkymin muutenkin vähemmän pelanneet pelaajat, sillä Sportingin painopiste on enemmänkin Segundan sarjapeleissä.

Robin Lod pelasi syyskauden aikana Sporting Gijónissa kaikkiaan 13 ottelua. Niissä hän teki yhden maalin ja syötti yhden.