Marcos Llorente siirtyi Real Madridista Atléticoon noin 30 miljoonan euron siirtosummalla puolitoista vuotta sitten.

Atléticoon siirtyessään Llorente tunnettiin puolustavana keskikenttäpelaajana ja madridilainen saapuikin Atléticoon korvaamaan Rodrigoa. Rodrigo siirtyi Atléticosta Manchester Cityyn.

Atléticossa Diego Simeone on tehnyt Llorentesta hyökkäävän keskikenttäpelaajan, joka kykenee pelaamaan myös laidoilla hyökkäävissä rooleissa. Piilokärkenäkin nähty Llorente käväisi AS:n haastattelussa ja kertoi, miten Atlético ja Real Madrid eroavat toisistaan.

– Toiset pelaavat punavalkoisissa peliasuissa ja toiset valkoisissa. Ne ovat kaksi suurta seuraa, jotka taistelevat vuosittain samoista pokaaleista. Elin oman ajanjaksoni Real Madridissa ja nyt elän sitä Atléticossa. Ei niissä ole mitään samaa. Kyseessä on eri joukkuetoverit ja eri valmentaja, Llorente totesi.

– Sen voin sanoa, että olen hyvin onnellinen Atléticossa. Tämä on yksi suuri ja yhtenäinen perhe, joka näkyy myös kentällä. Meillä kaikilla on hyvät välit keskenämme ja se tekee päivittäisestä tekemisestä helpompaa. Olen äärimmäisen onnellinen päästyäni Atléticoon, enkä kadu sitä ollenkaan.