Atlético aloittaa urakkansa Mestarien liigan lohkovaiheessa keskiviikkona. Vastaan asettuu kilpailun hallitseva mestari Bayern München Saksassa.

Bayern lähtee otteluun luonnollisesti suurena ennakkosuosikkina. Atlético joutuu matkaamaan Saksaan ilman loukkaantuneena olevia Josema Giméneziä, Saúlia ja Diego Costaa.

Atléticon Marcos Llorente tiedostaa, kuinka vaikea ottelu keskiviikkona on luvassa. Vastaan asettuu maailman paras seurajoukkue.

– Kunnioitamme jokaista vastustajaa. Bayern on tällä hetkellä maailman paras joukkue. He osoittivat sen voittamalla Mestarien liigan ja UEFA Super Cupin. Kyseessä on hyvin vaikea vastustaja, jota kunnioitamme, mutta meillä on omat aseemme. Olemme jo osoittaneet voivamme voittaa kenet tahansa ja keskiviikkona yritämme sitä uudestaan, Llorente totesi AS:lle.

Llorente jättää taktiset analyysit valmentajalleen Diego Simeonelle.

– Simeone vastaa taktisesta osapuolesta. On selvää, että meidän on pelattava täydellinen ottelu keskiviikkona. Meidän on oltava sataprosenttisessa kunnossa, hyvin keskittyneitä ja taisteltava yhdessä. Teemme töitä taktisten juttujen kanssa ja olen vakuuttunut siitä, että olemme keskiviikkona valmiina.