Real Madrid voitti, mutta yleisö vihelsi ja jätti stadionin ennen loppua – ”Suoraan sanottuna minua suututtaa”

© Kuva: Getty Images

Real Madridin fanit osoittivat lauantaina turhautumisen merkkejä Santiago Bernabéulla ottelussa Rayo Vallecanoa vastaan. Real nappasi Karim Benzeman osumalla 1-0-voiton, mutta se ei näyttänyt tyydyttävän kannattajia.

Bernabéulla oli hyytävä tunnelma, kun ottelu päättyi. Iso osa kannattajista oli Marcan mukaan jo jättänyt stadionin ja vain harva oli katsomassa ottelua loppuun saakka. Lisäksi kannattajat vihelsivät joukkueelleen, vaikka ottelu oli päättynyt voittoon.

Voitto oli Realille kolmas peräkkäinen La Ligassa ja joukkue nousi ainakin hetkellisesti sarjataulukossa kolmanneksi. Koko ottelun Realin keskikentällä pelannut Marcos Llorente oli harmissaan kannattajien reaktiosta.

– En oikein ymmärrä vihellyksiä, mielestäni ne heikentävät meitä ja minä suosisin aplodeja.

– Suoraan sanottuna minua suututtaa, kun kuulen, että joukkuetovereilleni vihelletään, koska mielestäni olemme vahvempia yhdessä, Llorente sanoi Marcan mukaan.

Real on saanut hieman käännettyä kelkkaansa uuden valmentajan Santiago Solarin johdolla, mutta ajoittain Realilta nähdään yhä totaalisia ohipelejä. Eikä Realin pelaaminen suoranaisesti ole vakuuttanut, mikä näkyi muun muassa Rayoa vastaan lauantaina.

– Tämä on Real Madrid, täällä aina voitetaan. Olemme tottuneet voittamaan ja kun asiat eivät mene hyvin, fanit ovat perässämme, se voi auttaa, mutta mielestäni aplodit olisivat paremmat, Llorente huomautti.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää