Diego Llorente siirtyi viime kesänä Real Sociedadista Leedsiin.

Espanjan A-maajoukkuetopparin kausi Leedsissä on ollut vaikea. 27-vuotias Llorente on kärsinyt jatkuvasti loukkaantumisista ja on siten pelannut vain kuudessa sarjaottelussa.

Siitä huolimatta Luis Enrique nimesi topparin maaliskuun A-maaotteluihin. Llorente on palannut pelikuntoon ja pelannut täydet minuutit edellisessä neljässä sarjaottelussa.

Sky Sports haastatteli Llorentea, joka kertoi, miten haastava sarja Valioliiga on.

– Valioliigan seuraaminen televisiosta on täysin erilaista kuin siellä pelaaminen. On mahdotonta kuvitella, miten fyysisesti vaativa sarja se on. Sen huomatessa sinun on yritettävä sopeutua siihen mahdollisimman nopeasti. Otan esimerkiksi Chelsean. Heillä on niin nopeita pelaajia. Jos teet pienenkin keskittymisvirheen, se kostautuu välittömästi.

– Aloitin kauden Real Sociedadissa ja keskityin siihen joukkueeseen, mutta samalla kuuntelin muiden seurojen tarjouksia. Sain muitakin tarjouksia ennen Leedsiä, mutta tapasin Víctor Ortan (Leedsin urheilutoimenjohtaja) ja hän kertoi tarkasti, miten vahvuuteni auttaisivat joukkuetta. Minun ei pitänyt miettiä sitä kahdesti, Llorente viittasi Leedsin tarjoukseen.

Real Madridin kasvatti on edustanut urallaan Real Sociedadin ja Leedsin lisäksi Málagaa ja Rayo Vallecanoa.

Kaikki MM-karsintaottelut katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä tärkeimmät ottelut V Sport -kanavilla.