Robert Lewandowski pokkasi torstai-iltana odotetusti vuoden parhaan pelaajan FIFA The Best -palkinnon.

Lewandowski sai äänestyspisteistä yli puolet, joten voitto oli tavanomaista selvempi. Toiseksi äänestettiin Cristiano Ronaldo ja kolmanneksi Lionel Messi.

Koska Espanjassa rakastatetaan draamaa, tänään maan urheilulehdissä ei niinkään puhuta Lewandowskista. Sen sijaan puhutaan siitä, että Real Madridin pelaajat eivät enää tukeneet vanhaa pelikaveriaan Ronaldoa.

Sergio Ramos äänesti Espanjan maajoukkuekapteenin ominaisuudessa. Hänen listallaan olivat (tässä järjestyksessä) Lewandowski, Thiago Alcântara ja Neymar. Kroatian maajoukkuekapteeni Luka Modric puolestaan äänesti Lewandowskia, Ramosia ja Mohamed Salahia.

Belgian maajoukkuekapteeni Eden Hazard antoi äänensä Lewandowskille, Ramosille ja Kevin De Bruynelle. Walesin kapteeni Gareth Bale puolestaan äänesti Lewandowskia, De Bruynea ja Sadio Manéta.

Myöskään Espanjan lehdistön edustaja ei antanut tukeaan Ronaldolle – eikä Messille – vaan äänesti Lewandowskia, Ramosia ja Thiagoa.

Entä keitä Lewandowski, Ronaldo ja Messi äänestivät?

Lewandowskin mielestä vuoden paras oli Thiago, toiseksi paras Neymar ja kolmanneksi paras De Bruyne. Messin listalla olivat Neymar, Mbappé ja Lewandowski. Ronaldo sen sijaan äänesti molempia ”pahimpia” kilpakumppaneitaan ja antoi ykkössijan Lewandowskille, kakkospaikan Messille ja kolmossijan Mbappélle.