Barcelona buuattiin tylysti ulos kotistadioniltaan Camp Noulta tiistai-iltana sen jäädessä maalittomaan tasapeliin Mestarien liigan ottelussa Slavia Prahaa vastaan.

Blaugrana johtaa yhä lohkoaan, mutta vain pisteen erolla Borussia Dortmundiin, jonka Barca kohtaa seuraavaksi kotonaan 27. marraskuuta. Sen jälkeen espanjalaisseuralla on vielä edessä haastava reissupeli italialaisen Interin luokse.

Voitto tiistaina olisi helpottanut Barcaa suunnattomasti. Viikonloppuna joukkue koki yllättävän 1-3-tappion Levantelle, ja nyt voitoton putki sai jatkoa.

Myös joukkueen kannattajat osoittivat pettymyksensä tiistain tulosta kohtaan ja buuasivat joukkueen ulos kentältä. Maaliton tasapeli tshekkiläistä Slaviaa vastaan sai monella mitan täyteen. Sen seikan Barcelonan puolustaja Clément Lenglet ymmärtää.

– Tämä on vaikeaa aikaa. Ihmisillä on oikeus ilmaista se mitä tuntevat ja meidän täytyy hyväksyä se, Lenglet sanoi lehdistölle Marcan mukaan.

– Olemme täällä yrittääksemme parhaamme. Joskus se tuottaa tulosta ja joskus ei, ja tämä ilta oli yksi niistä kerroista.

24-vuotiaan ranskalaisen mukaan Slavian joukkueen vaarallisuus ja laatu ei tullut Barcalle yllätyksenä. Kotijoukkue ei onnistunut hyödyntämään maalipaikkojaan ja oli ajoittain vaikeuksissa vastaiskutilanteissa.